Osta nyt, maksa myöhemmin!


Klarna laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.      

      

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika on 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
 • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi           


Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 3,50 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.


Joustava Erämaksu 

 

         Joustava erämaksu -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun  haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi  loppusummaa. Joustava erämaksu on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet  ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Joustava erämaksu  maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri  verkkokaupoissa Joustava erämaksu maksetut tilaukset yhdistyvät  automaattisesti samalle kuukausilaskulle.     

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

         Joustava erämaksu tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu  perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin  esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen  luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat  kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton  kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.     

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna  käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön  tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja  markkinointitarkoituksiin.

Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona  asiakashallinnollisista syistä.     

Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun soveltuviin ehtoihin seuraamalla linkkiä.

 

Laskut lähetämme sähköpostitse

Checkout - Oma maksutapa kaikille